Συνήθεις Ερωτήσεις

Παρακαλώ διαβάστε τα παρακάτω πριν μας αποστείλετε μήνυμα.

Ποιοι είμαστε;
Το φυτώριο MODAGRI Plants ιδρύθηκε το 1982, στο Μόδι Θεσσαλονίκης, από τον Αριστείδη Τριανταφύλλου. Ασχολείται με την παραγωγή και την πώληση καλλωπιστικών φυτών εξωτερικού χώρου σε διάθεση αποκλειστική χονδρική. Στο φυτώριο μας θα βρείτε την υποδομή που εγγυάται για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, την οργάνωση που εγγυάται συνέπεια, αλλά πάνω απ 'όλα την εμπειρία που εγγυάται εξαιρετική ποιότητα.
Γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας;
Η πολιτική της Modagri Plants, όλα τα χρόνια της λειτουργίας της, είναι το σύνολο των οικονομικών συναλλαγών με τους πελάτες της να πραγματοποιείται μέσω καταθέσεων, των αντίστοιχων ποσών, μέσω Τραπέζης.
Πόσο σύντομα θα γίνει η παραλαβή της παραγγελίας μου;
Η παράδοση της παραγγελία σας στην διεύθυνση που μας δώσατε, πραγματοποιείται αμέσως μετά τον έλεγχο διαθεσιμότητας των προϊόντων που παραγγείλατε (για την οποία θα ενημερωθείτε με email), σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 3 ημερών.
Γιατί δεν εμφανίζονται τιμές στα προϊόντα;
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του χώρου και γίνεται μόνο χονδρική πώληση. Για να δείτε τις τιμές των προϊόντων μας και να κάνετε τις παραγγελίες σας online, κάντε εγγραφή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στο newsletter μας.
Πως θα γίνω μέλος στο Modagri Plants Eshop;
Στην αρχική σελίδα του Modagri Plants, επιλέξτε είσοδος και συμπληρώστε τα στοιχεία για την εγγραφή σας. Επίσης επιλέξτε την εγγραφή σας στο newsletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε καινούριο προϊόν ή καινούρια προσφορά του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Πως θα λαμβάνω το τιμολόγιο μου;
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελία σας, λαμβάνετε στο email σας προτιμολόγιο της παραγγελίας που κάνατε. Το τιμολόγιο, αποστέλλεται μαζί με τα προϊόντα που παραγγείλατε.

Επικοινωνία


    Χρησιμοποιώντας την παραπάνω φόρμα συμφωνώ με την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από το plants.modagri.gr.