Επισκόπηση της Δήλωσης Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

A. Οι υπηρεσίες που η παρούσα Δήλωση Καλύπτει

Στην Modagri Plants και στον ιστότοπο plants.modagri.gr, αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων και η ασφάλεια τους, αποτελούν μέλημα για όλους τους πελάτες μας και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματά σας.

Αυτή η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για την πρόσβαση και τη χρήση των υπηρεσιών, του περιεχομένου, των λειτουργιών ή των τεχνολογιών προσφέρονται μέσω του δικτυακού μας τόπου («Ιστότοπος«) και των εφαρμογών που προσφέρει («Υπηρεσίες«).

B. Ο Σκοπός αυτής της Δήλωσης

Σκοπός της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι να σας ενημερώσουμε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα:

  1. Με ποιον τρόπο θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να τα δώσετε σε εμάς, ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε, και
  2. Με ποιον τρόπο ο Ιστότοπος μας θα προστατεύσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούμε για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που μας δίνετε.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο μας και τις σχετικές Υπηρεσίες.

Ποιοι είμαστε

Σε αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων οι φράσεις «Ιστότοπος«, «Εμείς«, ή ανάλογες αντιστοιχίζονται με την επωνυμία Modagri Plants – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΠΙΓΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ο Ιστότοπος μας είναι ένας B2B (business-to-business) ιστότοπος, που στοχεύει στην προβολή και πώληση των προϊόντων της εταιρίας μας σε άλλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως.

Παροχή Συγκατάθεσης

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες του Ιστότοπου μας και να προβείτε σε αγορά κάποιων από τα προϊόντα μας, θα χρειαστεί να γίνετε μέλος του Ιστότοπου μας.

Από τη στιγμή που γίνετε μέλος στο plants.modagri.gr, παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση του Ιστότοπου μας και τη συναίνεση σας στην παρούσα Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Επίσης κάθε φορά που επιλέγετε το πλαίσιο συγκατάθεσης, δίνετε την συναίνεση σας στον Ιστότοπο μας να συλλέξει, αποθηκεύσει, επεξεργαστεί και αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα σύμφωνα με αυτή τη Δήλωση.

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, μόνο εάν πριν την έχετε δώσει. Για να το πραγματοποιήσετε αυτό, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται στην ενότητα Περισσότερες πληροφορίες – Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας, που θα βρείτε παρακάτω.

Πληροφορίες για Εσάς

Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, μέσω του Ιστότοπου μας, ενδέχεται να ζητήσουμε, να διατηρήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Προσωπικά Δεδομένα όπως Όνομα, Διεύθυνση Επιχείρησης, Ταχυδρομικό Κώδικα, Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ταυτοποίησης.
  • λεπτομέρειες σχετικά με το πότε επικοινωνούμε μαζί σας και πότε επικοινωνείτε εσείς μαζί μας. Διατηρούμε αρχείο οποιασδήποτε αλληλογραφίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας στέλνετε, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τυχόν προβλήματα ή απορίες που είχατε με οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας. (Μπορούμε να καταγράψουμε, να αποθηκεύσουμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτή την αλληλογραφία για επιχειρηματικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, τη χρήση των δεδομένων αυτών στην επίλυση διαφορών ή / και τη διαχείριση παραπόνων).
  • Τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας («Cookies») κάθε φορά που επισκέπτεστε τον Ιστότοπο μας. Αυτά τα cookies αποστέλλονται πίσω στον αρχικό ιστότοπο σε κάθε επόμενη επίσκεψη. Τα cookies έχουν πολλές χρήσεις, όπως η ανάμνηση των προτιμήσεών σας και γενικά η βελτίωση της πλοήγησης σας στο διαδίκτυο. Στον Ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε ως επί το πλείστον απαραίτητα cookies (για παράδειγμα αυτό που σας αναγνωρίζει ως εγκεκριμένο μέλος του Ιστότοπου μας), καθώς και μερικά που στοχεύουν στην ανάμνηση των προτιμήσεων σας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα cookies και τον τρόπο διαχείρισης των cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας, ανατρέξτε στην Πολιτική cookies του Ιστότοπου μας.
  • Διατηρούμε αρχείο των πληροφοριών που μας εξουσιοδοτείτε να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε. Επίσης, διατηρούμε αρχείο των αγορών μέσω της ιστοσελίδας μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση τυχόν ερωτημάτων που έχετε και να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που σας στέλνουμε είναι έγκυρες.

Εάν επιθυμείτε να αναθεωρήσετε τις πληροφορίες που μας δώσατε επειδή νομίζετε ότι είναι εσφαλμένες ή / και θέλετε να διαγραφούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα από τα αρχεία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην ενότητα Περισσότερες Πληροφορίες – Πώς να Επικοινωνήσετε μαζί μας, που θα βρείτε παρακάτω.

Πως Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Ο ιστότοπος μας αποθηκεύει τα Προσωπικά σας Δεδομένα, σε διακομιστές που βρίσκονται στην Ελλάδα, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω της χρήσης των Υπηρεσιών ή μέσω αλληλογραφίας με εσάς, χρησιμοποιούνται για την παροχή, λειτουργία και βελτίωση των Υπηρεσιών που σας προσφέρουμε και για την εξατομίκευση της Υπηρεσίας μας. Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για να:

  • Ολοκληρώσουμε την πώληση των προϊόντων μας σε εσάς και να εκτελέσουμε την παραγγελία σας. Υπάρχει η περίπτωση να χρησιμοποιήσουμε ενδιάμεσες εταιρίες (συμπεριλαμβανομένης εταιρίας courier) για να αποστείλουμε τις παραγγελίες σας σε εσάς.
  • Επαληθεύσουμε την ταυτότητα σας και του τρόπου πληρωμής για την ανίχνευση, πρόληψη ή αποκατάσταση της απάτης ή άλλων επιβλαβών ή εγκληματικών ενεργειών.
  • Σχεδιάσουμε και διαχειριστούμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης των αγοραστικών συνήθειων των πελατών και του προφίλ των πελατών.
  • Εξυπηρετήσουμε τους πελάτες και να προβούμε στην επίλυση πιθανών διαφορών.

Πληροφορίες που αποκαλύπτουμε στα Τρίτα Μέρη

Θα διατηρήσουμε τα στοιχεία σας εμπιστευτικά και θα τα μοιραστούμε μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται σε αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Επιλέγουμε προσεκτικά τους παρόχους υπηρεσιών τρίτων (όπως η εταιρία courier), οι οποίοι μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε τελικά μια πιο γρήγορη, πιο αποτελεσματική και ασφαλέστερη υπηρεσία.

Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τις ακόλουθες οντότητες:

  • διαβαθμισμένους υπάλληλους που εργάζονται στην εταιρία μας.
  • υπηρεσίες logistics και άλλους φορείς παροχής υπηρεσιών αποστολής και παράδοσης (εταιρίες courier) προϊόντων.
  • υπηρεσίες επεξεργασίας πληρωμών.
  • τεχνολογικές υπηρεσίες (πάροχος φιλοξενίας διαδικτύου).

Υπάρχουν επίσης συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπου θα είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (που αναφέρονται παρακάτω) και αναγνωρίζετε και παρέχετε σε εμάς το δικαίωμα να προβούμε στις σχετικές ενέργειες. Αυτό μπορεί να συμβεί:

  • Όταν τα δεδομένα αυτά τα ζητάει κάποια Αρχή Επιβολής του νόμου (ή από ρυθμιστική αρχή ή κρατική αρχή) που διερευνά παράνομες ή ύποπτες δραστηριότητες για την παροχή πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των πληροφοριών που έχουν καταγραφεί από φορείς πρόληψης της απάτης) σχετικά με τις δραστηριότητές σας.
  • Όταν υποχρεούμαστε να αποκαλύψουμε τις απαραίτητες πληροφορίες στους ελεγκτές και επεξεργαστές πραγματοποίησης πληρωμών, τους φορείς απάτης, τους οργανισμούς αναφοράς πιστώσεων, τους παρόχους χρηματοπιστωτικών προϊόντων, τις ενώσεις πιστωτικών καρτών, τους εμπορικούς εταίρους, νομικές υπηρεσίες (εκτός εάν αναφέρεται ρητά, αυτά τα τρίτα μέρη να περιορίζονται από το νόμο ή τη σύμβαση από τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από τον σκοπό για τον οποίο μοιράστηκαν)

Διαχείριση των Παραγγελιών σας

Θα παρακολουθούμε και θα εξετάζουμε τις επικοινωνίες μεταξύ εσάς και της Modagri Plants, αποκλειστικά για να διασφαλίσουμε ότι οι παραγγελίες σας διαχειρίζονται κατάλληλα.

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας

Το Διαδίκτυο δεν είναι ένα απόλυτα ασφαλές μέσο επικοινωνίας και, ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μας στέλνετε (ή σάς στέλνουμε) μέσω του διαδικτύου. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές που εσείς ή οι άλλοι ενδέχεται να υποστείτε λόγω της απώλειας εμπιστευτικότητας των πληροφοριών αυτών.

Λαμβάνουμε κάθε προφύλαξη για να προστατεύσουμε τις πληροφορίες σας. Για το σκοπό αυτό, όλες οι προσωπικές πληροφορίες που αποθηκεύονται από εμάς διατηρούνται σε ένα διακομιστή σε ασφαλές περιβάλλον. Η τεχνολογία κρυπτογράφησης Secure Socket Layer («SSL«) χρησιμοποιείται για την προστασία των πληροφοριών κατά τη σύνδεση σας στον Ιστότοπο μας.

Μόνο οι υπάλληλοί μας και οι παροχείς υπηρεσιών τρίτου μέρους, που χρειάζονται τις πληροφορίες για να εκτελέσουν μια συγκεκριμένη εργασία, έχουν πρόσβαση σε προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία.

Διατήρηση των Προσωπικών Σας Δεδομένων

Ο ιστότοπος μας θα διατηρήσει την ελάχιστη ποσότητα από τα προσωπικά σας δεδομένα, για την περίοδο που είναι απαραίτητη, για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται σε αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο η παρατεταμένη περίοδος διατήρησης.

Λάβετε υπόψη ότι έχουμε ποικίλες υποχρεώσεις για τη διατήρηση των Δεδομένων που μας παρέχετε, μεταξύ άλλων για να διασφαλίσουμε ότι οι συναλλαγές μπορούν να υποστούν κατάλληλη επεξεργασία, διακανονισμό, επιστροφή χρημάτων ή χρέωση, προκειμένου να εντοπιστεί η απάτη και να συμμορφωθούν με τους νόμους και τους κανόνες που ισχύουν σε εμάς και στους παρόχους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μας.

Περισσότερες Πληροφορίες – Πως να Επικοινωνήσετε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να διαχειριστείτε, να διορθώσετε τυχόν ανακρίβειες ή να διαγράψετε οποιοδήποτε από τα προσωπικά σας δεδομένα ή αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή παράπονα σχετικά με τη μεταχείριση των προσωπικών σας δεδομένων ή της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@plants.modagri.gr ή ταχυδρομήστε στο:

Modagri Plants
Μόδι, Δήμος Βόλβης,
Τ.Κ. 57014, Θεσσαλονίκη

Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή στο κράτος μέλος της κατοικίας σας, στον τόπο εργασίας σας. Στην Ελλάδα, η αρμόδια εποπτική αρχή είναι η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (HDPA)

Αλλαγές στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναθεωρήσουμε οποιαδήποτε Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ανά πάσα στιγμή. Θα σας ειδοποιήσουμε για τέτοιου είδους αλλαγές μεταφορτώνοντας την αναθεωρημένη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στον Ιστότοπο μας.

Από την ημερομηνία έναρξης ισχύος της αναθεωρημένης δήλωσης περί απορρήτου, θα θεωρηθεί ότι έχετε συναινέσει σε όλες τις αλλαγές στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτής της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή με οποιαδήποτε αναθεωρημένη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες.

Ελέγχετε τακτικά την Ιστοσελίδα μας για την τρέχουσα έκδοση της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 23/05/2018