Μόδι, Δήμος Βόλβης, Τ.Κ. 57014, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: (+30) 23970.51620
Fax: (+30) 23970.51621
Κινητό: (+30) 6978.339313

Συνήθεις Ερωτήσεις

Παρακαλώ διαβάστε τα παρακάτω πριν μας αποστείλετε μήνυμα.

Το φυτώριο MODAGRI Plants ιδρύθηκε το 1982, στο Μόδι Θεσσαλονίκης, από τον Αριστείδη Τριανταφύλλου. Ασχολείται με την παραγωγή και την πώληση καλλωπιστικών φυτών εξωτερικού χώρου σε διάθεση αποκλειστική χονδρική. Στο φυτώριο μας θα βρείτε την υποδομή που εγγυάται για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, την οργάνωση που εγγυάται συνέπεια, αλλά πάνω απ 'όλα την εμπειρία που εγγυάται εξαιρετική ποιότητα.

Η πολιτική της Modagri Plants, όλα τα χρόνια της λειτουργίας της, είναι το σύνολο των οικονομικών συναλλαγών με τους πελάτες της να πραγματοποιείται μέσω καταθέσεων, των αντίστοιχων ποσών, μέσω Τραπέζης.

Η παράδοση της παραγγελία σας στην διεύθυνση που μας δώσατε, πραγματοποιείται αμέσως μετά τον έλεγχο διαθεσιμότητας των προϊόντων που παραγγείλατε (για την οποία θα ενημερωθείτε με email), σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 3 ημερών.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του χώρου και γίνεται μόνο χονδρική πώληση. Για να δείτε τις τιμές των προϊόντων μας και να κάνετε τις παραγγελίες σας online, κάντε εγγραφή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στο newsletter μας.

Στην αρχική σελίδα του Modagri Plants, επιλέξτε είσοδος και συμπληρώστε τα στοιχεία για την εγγραφή σας. Επίσης επιλέξτε την εγγραφή σας στο newsletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε καινούριο προϊόν ή καινούρια προσφορά του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελία σας, λαμβάνετε στο email σας προτιμολόγιο της παραγγελίας που κάνατε. Το τιμολόγιο, αποστέλλεται μαζί με τα προϊόντα που παραγγείλατε.

Επικοινωνία

Fields marked with an * are required